Se dine tv-favoritserier på computer

Se dine tv-favoritserier på computer

I gamle dage samledes familien om tv’et for at se det samme tv-program. Der var fx mange, der så Matador på DR1, da den blev sendt for allerførste gang i 1970’erne. Senere fik vi danskere mange flere tv-kanaler at vælge imellem, og i dag er udbuddet overvældende stort. Mange af os ser heller ikke ret meget flow-tv eller tv-serier på et traditionelt tv. I stedet ser vi vores tv-favoritserier på vores Apple computer eller PC.

Fordele ved streaming på computer

Der er flere fordele ved at se tv på computeren. Du kan have en bærbar computer med dig over alt og behøver ikke at sidde ved et skrivebord. Du kan sidde komfortabelt i sofaen, lænestolen eller i sengen og se de bedste tv-serier. I dag findes der desuden flere forskellige streamingtjenester som Netflix, HBO og Amazon Prime, som man kan abonnere på. Her får man et kæmpestort udvalg af tv-serier, spillefilm, dokumentarfilm m.m., så der er rigtig mange timers underholdning. Den tredje fordel er, at du selv bestemmer, hvornår du vil se tv-serier eller film. Du kan logge på din computer på alle tidspunkter af døgnet og streame tv-serier i modsætning til før i tiden, hvor tv-serier kun blev sendt på bestemte ugedage og på et bestemt klokkeslæt – også kaldet flow-tv.

Vælg den rigtige computer og netværksforbindelse

Når du streamer meget fra nettet, så er det vigtigt, at du har en god computer, så den ikke fryser eller hakker. I dag kan man få computere, hvor både billedkvaliteten og lyden er ret god, så du kan sagtens nyde tv-serier og film i sofaen med computeren foran dig. Du skal også sikre dig, at du har en god netværksforbindelse, så streamingen forløbet uproblematisk. Er I flere personer i husstanden, så skal du sørge for at anskaffe dig en netværksforbindelse, hvor I kan være flere personer der streamer tv og film samtidig.

dante