Øg virksomhedens produktivitet med et godt intranet

Øg virksomhedens produktivitet med et godt intranet

Skal der sorte tal på bundlinjen i jeres virksomhed, så bør I investere i velfungerende IT-systemer. I det hele taget bør fokus være på investering i systemer, som spiller sammen, og som dermed giver attraktive synergieffekter hele vejen igennem organisationen. Et effektivt intranet er i den forbindelse vigtigt at få installeret og implementeret. Lad os se nærmere på det her.

Derfor bør I få installeret et effektivt intranet

Hvorfor egentlig installere et godt og effektivt intranet i jeres virksomhed? Der er flere årsager til det. Dels bidrager systemet til en øget produktivitet i den samlede organisation, og dels tilbyder intranetløsningen jeres medarbejdere at kommunikere effektivt på tværs af teams.

Produktiviteten vil klart blive øget, eftersom intranettet sikrer samtlige medarbejdere lynhurtig adgang til relevante dokumenter, informationer og IT-løsninger. Kommunikationen internt mellem jeres teams vil samtidig blive styrket, eftersom intranettet tilbyder dedikeret adgang til gruppesamtaler, dokumentdeling osv.

Hvilken intranetløsning bør i investere i?

Der findes et utal af intranetløsninger på markedet. Både fra danske, såvel som større udenlandske virksomheder. Et godt bud på jeres fremtidige løsning kunne være Omnia intranet, hvis udvikling blev påbegyndt i 2009. I dag fremstår løsningen solid og effektiv, og det er en af de mest attraktive løsninger for både små, såvel som større virksomheder.

Omnia intranet kører som udgangspunkt i et systemmiljø baseret på Office 365 eller SharePoint. Det foregår enten via en Azure-baseret AD-app, men fungerer også via et tilføjelsesprogram i SharePoint, såfremt man som virksomhed foretrækker dette. Det er således et fleksibelt system, og langt de fleste virksomheder vil relativt let kunne implementere det i deres eksisterende IT-setup.

Løbende opdateringer er essentielle

Der er som nævnt ingen reel tvivl om, at det er en god idé for langt de fleste virksomheder at få installeret et godt og solidt intranetsystem. Så snart I får det gjort, så er det næste skridt at sikre jer, at systemet løbende holdes up-to-date, således at det er kompatibelt med de nyeste IT-løsninger.

I tilfældet med Omnia intranet kan det konstateres, at dette i udgangspunktet modtager tre større udgivelser pr. år. Fælles for samtlige opdateringer er, at de lanceres for konstant at optimere funktionalitet og ydelse, samt med henblik på at styrke den overordnede tilgængelighed og infrastruktur.

Stadig i tvivl? Så book en demo

Er jeres virksomhed fortsat i tvivl om, hvorvidt I vil have en effektiv intranetløsning implementeret? Så er det en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige virksomheder. På den måde opnår I et overblik over udgifterne til løsningerne, og i samme ombæring får I typisk mulighed for at få en demo af de enkelte systemer.

På baggrund af jeres erfaringer kan I så udvælge det system, I ønsker at få implementeret. Så kom straks i gang med at få indhentet tilbud.

dante