Lever computere vores liv?

Lever computere vores liv?

Computere er blevet en stor del af vores hverdag. Vi bruger dem hver dag og til næsten enhver opgave.´Computeren er et vildt godt værktøj til næsten ethvert problem. Men tager computeren for meget af vores dag?

Mange mennesker ville ikke tænke det var tilfældet. Men når du begynder at se på de jobstillinger som vi er omgivet af i dag, så omfatter en hel del job i dag kun en computer. Arbejderne sidder ved deres computer hele dagen lang. Der er også ​​mange børn og unge som bruger meget tid ved deres computer. Når de kommer hjem, spiller videospil resten af dagen lang.

Dette medfører alvorlige sundhedsrisici på grund af den manglende motion, som folk får i deres daglige job. Ikke kun dette, men computere bliver også en mere integreret del af vores samfund, og vi begynder at se computere på den ene eller anden måde rundt omkring os. Vi har dem i vores biler, på jobbet og i hele vores hjem.

Og vi må spørge os selv før eller siden, om vi vil have så mange computere i vores liv. For ja, mange af de computere, vi har, gør livet lettere for os. Men på den anden side begynder vi at lære mindre os selv. Vi har ikke den samme slags nysgerrighed i dag som vi havde for ti år siden.

Computeren er lavet til at gøre vores liv lettere, og det gør de helt sikkert. Men de kan gøre det for nemt for os. Vi behøver ikke at tænke på beregninger, finde tøj hos Kids Brand Store, hvis vi har brug for det, eller hvis der er noget, vi ikke ved, kan vi bare gøre en hurtig google-søgning. I dag kan du få et liv, tjene penge og endda skabe venner ved bare at have en computer og adgang til internettet.

Men som jeg har sagt tidligere kommer det med en alvorlig sundhedsrisiko, det kan også bidrage til depression og ensomhed. Du skal have en menneskelig interaktion for at leve et liv, og du kan ikke bare tale med folk gennem en skærm hele dagen. Du skal sætte dig selv ud i verden og snakke med nogen, presse dig selv til at klare en vanskelig opgave alene og ikke altid gå til computeren, hvis du ikke kender et svar eller ikke kan finde vej rundt i en by.

Alt i alt er computeren et godt værktøj og skal absolut bruges meget, det gør langt flere gode ting for os end det tager væk andre faktorer fra os. Men vi skal alligevel være forsigtige med ikke at lade den overtage og gøre alt for os. Men lad den gøre det, den er bedst til. Hjælpe mennesker

dante